Menaxhimi i Mediave dhe Shtypit

Menaxhimi i shtypit është i ndërlikuar. Gazetarët dhe reporterët janë të llojllojshëm, dhe është lehtë të trajtosh ata gabimisht dhe të përballesh me pasoja paparamenduara. Ekipi jonë ka kultivuar një raport të mirë me gati të gjithë gazetarët në Kosovë. Ne gjithashtu kemi përvojë në kuptimin e qëllimeve të gazetarëve dhe reporterëve në detyrat e tyre të punës.

 

Kjo na mundëson që ne të kemi një avantazh në menaxhimin e mediave dhe komunikimeve të klientëve tonë. Kjo gjithashtu na mundëson të rrisim rrjetin kur komunikojmë.

 

Marrëdhëniet e mira me portalet e lajmeve ka rëndësi shumë të lartë për të gjitha brendet dhe individët. Në këtë kohë të informatave, është shumë lehtë që lajmet e këqija të shkaktojnë dëm serioz, dhe ajo është çka ekipi jonë parandalon.